Kustmarkens Vaquero – Världens bästa schäfer

varldsbast

Hundekipage från hela världen samlades i Tyskland för att göra upp om titeln som bäst i världen. Efter den prestigefyllda tävlingen stod Kustmarkens Vaquero med sin förare Robert Jönsson, från Ljungskile, som klar vinnare.

Runt 70 ekipage från 13 nationer tävlade, från bland annat Kina och USA.

Tävlingen, som gjort Vaquero till världens bästa schäferhund, består av tre olika grenar: Spår, lydnad och skydd. Det är enbart schäfrar som tävlat om titeln. Av 63 ekipage från 11 olika länder tog de hem segern med 1 poängs marginal. I spår kammade duon hem full pott, 100 poäng.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.