Vill du göra historia – bli först med att åka på charterresa med din hund

mallorca

Den 19-26 november kan du och din hund åka på den första husdjursvänliga arrangerade charterresan i världen.
Är din hund lugn och skötsam och väl socialiserade med andra hundar och människor? Kan din hund vara lugn upp till 4 timmar, i ett begränsat utrymme?
Vill du tillbringa en veckas semester med din hund på Mallorca?
Vill du göra historia?
Vill du hjälpa göra positiva förändringar för dig själv och andra hundägare?
Om du svarat ja på någon av frågorna ovan kan du bli en av de allra första djurägare att åka på charterresa med din hund. Dessa chartrade plan är bara tillgängliga för hundägare och deras husdjur, den första sällskapsdjur vänliga flygning i världen!

Planet har 148 stolar och plats för 30 hundar (max 30 kilo) som får flyga tillsammans med sina ägare i kabinen.

Det finns uppenbarligen ett begränsat antal platser tillgängliga så boka NU.

Fler och fler svenskar skaffar ett husdjur, vanligast är katt med hund på andra plats. I Sverige finns 1,2 miljoner katter och 850 000 hundar enligt jordbruksverket. Dessa blir en naturlig del av familjen även under semestertider.

På Mallorca har man förstått det viktiga med att tillåta hundar/katter på hotell och i lägenheter. Det finns flera hotell på ön som är ”husdjursvänliga”. Nu vill Arta kommun gå längre. De vill bli en husdjursvänlig destination, och startar i oktober enligt ett beslut i stadshuset.

Den mest kända turistorten inom kommunen är Colonia Sant Pere som här ser en möjlighet att förlänga säsongen. Samtidigt planeras en charterresa från Stockholm med extra många hundar i kabinen. De kommer att bo i nämnda Colonia Sant Pere.

Under perioden kommer flera arrangemang att ordnas för hunden och matte/husse. Det planeras uppvisning i agility, olika föredrag av veterinär och djurkommunikatör. På Mallorca finns många hotell, restauranger, transporter och mycket mera som är anpassade till husdjur, framförallt hundar.

Här kan du få massor av information

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundblogg



Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.