Earthborn Holistic – Välsmakande Naturligt hundfoder

earthbornprimitivenatural_2_5kg_0En välmående hund som lever i harmoni med naturen – det amerikanska fodermärket Earthborn Holistic erbjuder hundar torrfoder som motsvarar vargars – hundens förfäder – ursprungliga näringsbehov. Det finns i två varianter, spannmålsfritt eller med ris, och innehåller naturliga näringsämnen och stora mängder kött. Den holistiska och hälsosamma kosten är naturligtvis helt fri från konstgjorda tillsatser.

Lättsmält recept, utformat efter vargars naturliga kost i det vilda – förstklassiga ingredienser från hållbart lantbruk

Läs mera om framtidens hundfoder Earthborn Holistic här

Earthborn Holistic – produktserien innehåller högkvalitativa produkter för naturlig näring och avancerade spannmålsfria produkter för att möta de dagliga näringsbehoven för alla hundar – även din!

Naturligt djurfoder

earthborn-adult-vantage-6kg-r-1-37Naturligt djurfoder är, per definition, som namnet antyder. Tillverkare använder endast helt naturliga ingredienser, oftast med tillskott av vitaminer och mineraler, för att utforma näringsriktigt kompletta måltider. Det betyder att det inte finns några kemikalier eller konstgjorda färg- och smakämnen. Naturligt djurfoder brukar vara fritt från animaliska biprodukter och de innehåller ofta nya kategorier av ingredienser, så som frukt, grönsaker och matsmältningsfrämjande probiotika. Naturligt djurfoder innehåller också ofta ovanliga protein och fettkällor så som kanin, rådjur, bison och anka för att nämna några.

Midwestern Pet Foods introducerade nyligen Earthborn Holistic, en komplett linje med naturligt djurfoder, till sitt sortiment. Den USA-baserade tillverkaren av superpremium PRO PAC och SPORTMIX djurfoder satsar stort på framtiden för Earthborn Holistic och marknaden för naturliga djurfoder.

Du hittar Earthborn Holistic i Välsorterade Zoobutiker och Vissa Webshoppar.

Print

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

3 svar på Earthborn Holistic – Välsmakande Naturligt hundfoder

 1. Jeanette S. skriver:

  Att försöka slå i oss att det är naturligt för vargar, och då också för våra hundar, att äta t.ex ärtor, ärtprotein, ärtfiber, palmlilja, yucca (palmlilja och yucca är mig veterligen samma sak) eller rapsolja och vitlök är ju något som inte är sant! Detta ihopblandat med diverse annat plus lite (ca 20-30%) köttmjöl av kyckling, lamm eller vitfisk. Liksom de allra flesta sorters torrfoder är även detta märke skräpmat som min hund skulle få ont i magen av främst p g a förekomsten av baljväxter och vitlök. Hundar är rovdjur som alla (?) vet och att de mår bäst av att äta rått kött och lämliga grönsaker och bär!
  Hundfoderbranchen och då främst torrfodertillverkningen handlar mer om att tjäna pengar än om hundarnas välmående.

  • dognewss skriver:

   Våra hundar får vitlök i maten från det de är i mammas mage – i Finland finns en veterinär som skrivit en mycket bra bok om naturmedicin och där står det just om vitlök som naturens egna antibiotika och valpar som växer upp med daglig dos av vitlök blir mycket friskare än övriga individer

 2. Pingback: Därför skall din hund äta kött |

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.