Nu invigs ny djurklinik i Staffanstorp

evi.jpg

Evidensia Djurkliniken Staffanstorp är en helt ny veterinärklinik med tillhörande butik som öppnade idag den 24 oktober på Rondellens handelsområde i Staffanstorp.

Evidensia Djurkliniken Staffanstorp kommer att fungera som en lokal vårdcentral för djur med planerade vårdbesök, som till exempel vaccinationer, hälsokontroller, valpkullsbesiktningar med mera. Man tar självklart även emot djur vid olika sjukdomstillstånd, så som problem med öron, hud, mage och tarm.

Tanken är djurägare får sin första veterinärkontakt här, för att vid behov kunna få mer avancerad vård vid något av djursjukhusen i närheten. Det finns avancerad vård i Lund, Malmö och Helsingborg. Evidensias djursjukhus finns i Malmö och Helsingborg.

Djurkliniken i Staffanstorp är den första kliniken som Evidensia startar från grunden.

– Läget på Rondellens handelsområde gjorde att vi valde att satsa på en stor och modern butiksdel med allt från veterinärfoder till tillbehör för hund, katt och smådjur, säger Anna-Karin Olsson, klinikchef.

Det är viktigt att djurägare kan göra trygga val av till exempel foder, leksaker och kosttillskott. Därför låter Evidensia alltid företagets veterinärer granska och kvalitetssäkra samtliga produkter som säljs i butiken.

Den 26 november kommer Evidensia Djurkliniken Staffanstorp att fira sitt öppnande genom att ha öppet hus. Då kan besökare titta in bakom kulisserna för att se hur en veterinärmottagning ser ut, samt träffa och prata med veterinärerna och sköterskorna som tar hand om djuren.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.