Fantastiska Rabatter och erbjudanden från Vetzoo

Håll värmen med ett täcke!

Vi välkomnar november och därmed kallare dagar. Vintern kan innebära tuffa dagar för våra fyrbenta vänner då många hundar fryser och kan få stela leder. Ett täcke är en bra lösning för att förebygga detta.

VetZoo vill hjälpa till att hålla din hund varm i vinter och har därför kampanj på Back on Tracks täcken. Kampanjen gäller 2-7 november.

bvet

Missa inte våra övriga kampanjer

Passa även på att fylla på med foder till längre priser! Nedan följer våra aktuella kampanjer på Specific, ProPlan, Magnusson Meat & Biscuit Grain Free, Majstor, PlaqueOff, Precept Plus och mycket mera. Besök Vetzoo.se eller tryck på den banner du vill se erbjudandet på. Kolla in Sveriges första online veterinär på Firstvet

bvet1

bvet2

bvet3

bvet4

bvet5

bvet6

bvet7

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.