Kampanjer på hundfoder från Vetzoo

chilivet

Nyheter från Vetzoo.se Catherine heter jag och kommer ta över ansvaret för nyhetsbreven från Carl som tidigare hållit er uppdaterande med alla våra spännande kampanjer och nyheter. Jag har jobbat på Vetzoo i snart ett år och har mycket nya produkter och kampanjer i åtanke som jag tror att ni kommer gilla. Vid min sida har jag Jakt Springer Spanieln Chili som hjälper mig med allt ifrån provsmak, agera fotomodell, utvärdera nya produkter m.m.

Passa på att fylla på med hundfoder till lägre priser! Nedan följer våra aktuella kampanjer på Specific, ProPlan, Magnusson Meat & Biscuit Grain Free, Majstor, PlaqueOff, Precept Plus, Carnilove, Kingsmoor och mycket mera. Besök Vetzoo.se eller tryck på den banner du vill se erbjudandet på.

avet

avet1

cccvet

bvet1

bvet2

bvet3

bvet4

bvet5

bvet6

 

 

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg


Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.