På resa med dina fyrbenta vänner ✈🚆🚙 | Exklusiva kampanjer!

avetPå resa med dina fyrbenta vänner

Julledigheten närmar sig vilket innebär semestertider för många. ”Men vad ska vi göra med hunden och katten?” Flertalet överväger att ta med sig sina djur på resan vilken brukar vara uppskattat av både katten, hunden och övriga familjemedlemmar. Dock finns det en hel del man bör tänka på inför en resa med djur. Läs artikeln skriven av Anna Olverling om ”Djur i semestertider” här!

Vetzoos decemberkampanjer på hundgodis från Vitakraft, så även era djur kan bli lite bortskämnda. Ny månad innebär även nya kampanjer på foder och tillbehör, Taste Of The Wild, Royal Canin, lugnande inför nyår så som Adaptil och Sylkéne med mera. Alla aktuella kampanjer hittar du här

Tryck på den banner nedan som du vill se erbjudandet på

vetaa

avvet1

aavet3

aavet4

aavet5

aavet2

bbvet

bbvet3

ccvet

bbvet1

bbvet4

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.