Ägaren vill inte ha tillbaka försvunnen hund

schäfer.jpg

Polisen i Jönköping engagerade sig stort i att hitta ägaren till den schäfertik som hittades vid vägen i Gislaved, trots efterlysningar i media och på facebook, som delades av tusentals personer hittades ingen ägare. 

Men en enträgen polis gav sig inte utan började leta i hundregister utomlands och mycket riktigt så hittades ägaren till hunden som heter Dina, i Ungern. Mest troligt är att Dina har liftat med en lastbilschaufför och sedan vid en rastplats har hon rymt. Då polisen var i kontakt med ägaren som är ett mindre företag i Ungern visade det sig att de inte vill ha tillbaka hunden.

Dina kommer inte bli hemlös för det, frågan är bara vem av alla de som velat erbjuda Dina ett hem som skall få henne? Men innan det blir aktuellt att hitta en ny passande ägare till Dina så ska hennes mentala egenskaper testas och ägarförhållandena redas ut. Det är viktigt så att det inte blir några komplikationer i framtiden.

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.