Stor reseguide och stora kampanjer! ✈

Vi närmar oss semestertider! Påsk, valborg, kristihimmelsfärd och sommarledighet står för dörren och många väljer att ta med sina djur på resan, helt rätt beslut! För att ta med djuren ombord på flygplan krävs dock en lämplig och godkänd väska. Vi kan varmt rekommendera Sherpa Original Deluxe, den finns i tre storlekar och är godkänd av de flesta flygbolag*.
–> Köp din Sherpa-väska här! <–

Djur i semestertider

Sportlov, påsklov och vårhögtider medför semester och resor till när och fjärran. När du står och överväger om du ska ta med dig ditt djur på resan kan det vara bra att veta lite om vad man bör tänka på som djurägare. Denna artikel är till för att hjälpa dig med tips på vad du ska tänka på om du vill ta med dig ditt djur på semestern och vad som kan vara bra att tänka på när det gäller pensionat.

Vilka praktiska möjligheter finns för att ta hand om ditt djur under din semester? När du vet vilka alternativ och begränsningar du har är det dags att ta ställning till om djuret mår bäst av att få följa med eller om djuret hellre ska få stanna kvar hemma. I många fall kan det vara tryggare för ditt djur att stanna kvar hemma med en välbekant djurvakt, eller bo hemma hos en god vän till dig som djuret känner sig tryggt med. I andra fall finns det goda möjligheter att ta med djuret iväg på semestern. Ibland fungerar inget av dessa alternativ och då är det viktigt att överväga vad pensionatet som kan ta hand om ditt djur i din frånvaro kan erbjuda. Ta reda på alla de olika möjligheterna som finns redan i god tid innan resan och utgå från ditt djurs personlighet och behov.

Läs hela artikeln Att ta med djuret på resan här

Rabatter och kampanjer på hundfoder och 15% rabatt på hela sortimentet från Svenska djurapoteket hos Vetzoo.se

för att komma till erbjudandet trycker på på bilden nedan till det erbjudande du vill se

15 % Rabatt på Hill’s foder

Rabatt på hundfoder från Purina

15 % rabatt på allt från Svenska djurapoteket

10 % rabatt på allt från Magnusson petfood

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

#vetzoo #hundfoder #rabatt #kampanj #tävling 

 

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.