Våga ifrågasätt folks hundallergi

Naturligtvis är det viktigt att vi tar hänsyn till människor som blir sjuka av att vistas tillsammans med hundar, men är det verkligen en motivering som aldrig kan ifrågasättas? Finns det månntro lägen där hundallergi kanske inte är en avgörande faktor för att skapa förbud? Kan det rentav vara så att hundallergihänsynen i Sverige saknar motstycke i världen? 

Detta är frågan som debatteras på Expressen idag

Så fort man tar med sig hunden på en offentlig plats, till café, butiken, ja var som helst där det är människor så får man höra att det finns allergiker och att man måste ta hänsyn till dem och hunden får inte vistas där.

I andra länder är det tvärtom, tex i USA får hunden vistas nästan precis överallt. Är hundallergi farligare och mer förekommande i Sverige än i övriga Europa?

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.