En stor artikel om fästingar


En av Vetzoos senaste nyheter i sortimentet har visat sig vara riktig storsäljare! Tick Key är en fästingborttagare som kan hängas på nycklarna, på kopplet, halsbandet eller egentligen var som helst där du alltid har den lättillgänglig. Tick Key är tillverkad av stark eloxerad aluminium, den är tålig och lätt att hålla ren med lite alkohol.

Att få bort fästingar i ett tidigt skede är viktigt för att förebygga de sjukdomar som fästingarna bär på. Läs gärna Vetzoos artikel om fästingar, här kan du lära dig bland annat hur man förebygger fästingburna sjukdomar, hur man upptäcker att djuret blivit smittat och vilka åtgärder man bör vidta.

Under sommarhalvåret smittas både människor och husdjur av fästingburen sjukdom. Ibland drabbas djuret av akut sjukdom, men symtomen kan även komma smygande och som djurägare kan det vara svårt att förstå vad som påverkar djuret mitt i sommarvärmen. Fästingburen sjukdom kan vara allvarlig och i somliga fall leder det till bestående besvär för både människor och djur. Denna artikel är till för att hjälpa dig att förstå hur och varför det är viktigt att skydda dig själv och dina djur mot fästingar, hela artikeln finner du här

Säkerheten på sjön är självklart lika viktigt som säkerheten i bilen.

I två veckor har Vetzoo kampanj på  Ezydog flytvästar och Go Fresh Kylvästar. En kylväst är utmärkt för att kyla ner hundarna under sommarens varmaste dagar.

Nedan finner du alla andra juni månads rabatter och kampanjer från Vetzoo

– en av Sveriges största hundfoder försäljare på internet – webshop för allt inom husdjur – tryck på den bild du vill se erbjudandet på nedan. Läs artikeln om Vetzoos hemleveranser så kan du känna dig trygg även i sommar.

20 % rabatt på hela Earthborn Holistic sortimentet hela juni månad hos Vetzoo

 

20 % rabatt på Sund hundmat

10 % rabatt på allt foder från Hill´s

10% rabatt på allt foder från Specific

12 % rabatt på Brit Care hund och kattfoder

Rabatt på hundgodis från Four Friends

Tryck på bannern/bilden ovan på de rabatter du vill se erbjudandet på

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.