Hundar slet sig och slaktade en katt

Hundar slet sig och bokstavligt slaktade en katt, två av hundarna höll fast katten och hade någon sorts dragkamp. Katten hängde i deras gap och blev krossad totalt av deras käkar.

Katten Ciara befann sig utanför fönstret vid sitt hem då kopplade hundar skall ha slitit sig och bokstavligt slaktat en katt framför ögonen på kattägaren. Grannar skall ha ingripit och försökt slänga vatten på hundarna, lägga sig på dem och försöka bända upp käftarna, inget hjälpte först då katten var död gav sig hundarna.

Kattägaren är förkrossad och har ingen förståelse för att personer håller så många hundar att hen inte klarar av att hålla i dem.

Polisen i Stockholms län säger, varje vecka får vi in en handfull sådana här ärenden med tragisk utgång, där hundar har bitit ihjäl en annan hund eller ett annat djur, det handlar om dålig hundhållning. Ändå kan inte polisen göra så mycket för än en hund först har gjort något som den fått ett föreläggande mot tex koppeltvång eller munkorg. Sedan om det sker ytterligare gånger kan polisen ingripa mot ägaren om denna bryter mot föreläggandet.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.