Catarina Kjellerstedt ny chef för smådjurskliniken på Universitetsdjursjukhuset vid SLU.

Catarina Kjellerstedt har anställts som chef för smådjurskliniken på Universitetsdjursjukhuset (UDS) vid SLU. Catarina har en rad olika chefsbefattningar bakom sig och kommer närmast från Evidensia och befattningen CMD (Country Medical Director) dvs. veterinärmedicinsk chef i Sverige, där hon även satt i Sverige-ledningen för smådjursområdet. Catarina börjar på UDS i september.

  • Jag är mycket glad att Catarina börjar arbeta hos oss på UDS. Catarina har en gedigen erfarenhet av smådjurssjukvård, och har arbetat i ledande positioner inom flera smådjurskliniker och smådjurssjukhus. Hon tillför viktig kompetens till UDS och SLU och jag ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med Catarina, säger Henrik Ericsson universitetsdjursjukhusdirektör.

Catarina tog sin veterinärexamen 1985 och har även specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar. Hennes specialområden är bland annat reproduktion och ögonsjukdomar.

  • Vad glad jag är över att ha fått uppdraget som chef för smådjurskliniken på UDS. Tänk att få vara med i det dagliga arbetet på djursjukhuset där även våra veterinär- och djursjukskötarstudenter får klinisk utbildning på smådjur och samtidigt så finns närheten och samarbetet till vetenskapen och forskningen! Det är det bästa av tre världar, kommenterar Catarina Kjellerstedt.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.