Fräscha hundprodukter från Dogman

Vi har inlett ett samarbete med Dogman och är testpiloter för några av deras produkter. Just nu provar vi hundbädden Bella som genast blev en storfavorit hemma hos oss.

Dogmans hundbädd är en hundsäng som passar lika bra för vuxna hundar som för  valpar.  Mysig sovplats med antislipbotten för hunden och valpen att ha som sin alldeles egna avslappningszon. Hundbädden är klädd i ett polyestertyg med diskret mönster och den vändbara liggdynan har luddigt plyschöverdrag vilket ger en mycket hög mysighetsnivå.

Hundbädden finns i följande storlekar:

60x50x22cm

75x60x23cm

90x70x26cm


Samtidigt provar vi de nya läckra matskålarna från Dogman,  fantastiskt fina matskålar med fjärilar i olika färger. Tillverkad av hållbar melanin med en rostfri skål som tål maskindiska. Med rostfri innerskål som går att maskindiska. Gummikant i botten ser till att skålen står still. Finns i storlekarna S (160 ml), M (350 ml), L (700 ml).

#vännerförlivet #ab_dogman

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.