Länsstyrelsen varnar för falska kontrollanter

Länsstyrelsen varnar på sin facebooksida om falska kontrollanter – se upp med vem du låter komma in i ditt hem.

På kort tid har djurskyddshandläggarna fått in flera samtal från upprörda djurägare då de fått besök av personer som utgett sig för att göra ”förkontroller” åt Länsstyrelsen och krävt att få tillgång till djur och djurutrymmen.

Länsstyrelsen vill därför vara tydliga med att sådana sammarbeten inte förekommer utan det är alltid Länsstyrelsens egna personal som utför djurskyddskontroller. Personalen har legitimation samt profilkläder med Länsstyrelsens logga.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Länsstyrelsen varnar för falska kontrollanter

  1. Sten-Arne Persson skriver:

    Vilka är värst länsstyrelsens dödspatruller eller de som länsstyrelsen varnar för. De senare låter djuren leva och de säljs förhoppningsvis till seriösa djurägare för pengarnas skull. När länsstyrelsens ”djurskyddshandläggare” tar hand om djuren förlorar man inte bara djuren samtidigt som man får en horribel faktura på kostnader för omhändertagandet som i många fall kan vara dubbla värdet av djuren. Många gånger försätter de djurägaren i konkurs med livstids näringsförbud. samtidigt som många friska djur fått sätta livet till.

    Vilken av kategorierna är värst? I min värld gör länsstyrelsernas dödspatruller, måndubbelt värre skada för den drabbade djurägaren och de omhändertagna djuren. Men det har våra falska storstadstidningar och SVT vägrat att rapportera om i snart tre decennier. När ska rättsväsendet och vår massmedia börja att göra rätt för sig? Man får faktiskt vara glad om det är den nya falska djurskyddarna man råkar ut för. Då blir man inte uthängd som djurplågare i massmedia och så slipper man att betala det monstruösa arvodet för omhändertagandet som kan uppgå till miljonbelopp. Gå in på denna länk och begrunda hur det går till bakom kulisserna i Sverige
    https://forystablogg.wordpress.com/

    Finns det ingen empati kvar för svenska djurbönder och deras djur hos våra makthavare. Det är Ni höga vebodörrar i riksdag och departement som blir ansvariga för om ert folk svälter ihjäl. Våra djurbönder orkar inte länge till. Försök inse vad det innebär svenska folk. I dag i fredstid är varannan tugga vi äter importerad. Vi behöver inget försvar om vi inte har mat åt soldaterna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.