Varning för hundtjuvar

En man och en kvinna knackade på hos Helena Johansson i Växjö och utgav sig för att komma från Länsstyrelsen. När Helena vägrade låta dem omhänderta hennes hundar så hotade paret med polisen. Nu vill Helena varna för bedragarna, skriver SVT

I veckan skrev vi om hur länsstyrelsen i Värmland varnar för falska kontrollanter, detta fenomen sprider sig nu i landet och vi vill genom detta inlägg VARNA ALLA HUNDÄGARE FÖR HUNDTJUVAR som ringer på dörren hos hundägare och utger sig för att vara från Länsstyrelsen och försöker tvinga till sig hundar genom hot.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.