Se upp för vassa föremål i vattnet på badplatser

Varje sommar får både hundar och människor mer eller mindre allvarliga skärsår och skador från främmande föremål i vattnet. Hunden Ronja trampade på något i vattnet vid hundbadplatsen Karlsnäs och fick en sena avskuren.

Ägaren Sara fick skynda sig iväg med Ronja till veterinären där Ronja fick sövas och opereras. Det kommer att bli en väldigt lång rehabilitering för Ronja och veterinären vågar inte säga att hon kommer bli helt återställd igen. De försökte lappa ihop senan när de opererade, och Ronja skall på ett återbesök om tio dagar.

SE upp var ni och era hundar badar – det kan ligga glasskärvor, vassa ölburkar, spikar, plankor och annat i vattnet som kan skada både er och hunden.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.