Kändisarna Jockiboi och Jonnas hund attackeras med stenar

Joakim och Jonna Lundell är främst kända för sina videor på Youtube. Nu utsätts de för trakasserier. Ägg kastas på deras hus, stenar kastas på deras hund. Dödshot florerar i kommentarerna på Youtube, det skriver Joakim Lundell i ett blogginlägg. 

Att vara kändis har sina baksidor, de flesta nöjer sig med att skriva elaka kommentarer på internet, men i Jockibois och Jonnas fall så har det eskalerat och paret blir förföljda i och runt sitt hem. Människor som gör sådant här är sjuka personer, att trakassera och kasta sten på småhundar är inget en frisk person skulle göra!

Jag mår riktigt dåligt psykiskt. Och detta är endast hur jag mår men Jonna mår ännu sämre”, skriver Joakim Lundell.

Kolla in Jockibois och Jonnas Pomeranian hund Affe och Batman på videon

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.