Någon förgiftar deras hundar

Linda och Jonas fruktar för sina hundars liv, någon slänger in glykoldränkt mat i deras trädgård, men även runt om i det lilla samhället Ohs utanför Värnamo misstänker man att det placerats ut glykoldränkta matbitar.

Paret har fyra Siberian Husky och en av dem höll på att dö av glykolförgiftning för en månad sedan. Prover hos veterinären visade att alla fyra hundar fått i sig glykol. I trädgården hittades köttbullar som luktade glykol, bara en av hundarna hade vistats i trädgården därav misstänker man att det även finns glykoldränkt mat utplacerad i samhället i Ohs där de övriga hundarna har blivit rastade.

Nu en månad senare hittade familjen glykoldränkta brödbitar i sin trädgård och nu vågar familjen inte mera bo kvar i området utan letar efter annat boende.

Polisen kan inget göra och har nedprioriterat ärendet och paret upplever att polisen inte bryr sig.

Paret uppmanar alla i Ohs att vara på sin vakt !

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.