Podden Hundcoachen är tillbaka

Idag är det säsongspremiär för en av Sveriges mest populära hundpoddar, Hundcoachen, med Fredrik Steen. Varannan onsdag hela hösten släpper Agria Djurförsäkring nya avsnitt med spännande teman för alla hundintresserade. 

–  Höstens avsnitt spänner över allt från uppfödning till att adoptera en hund och den åldrande hunden, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef sällskapsdjur, Agria Djurförsäkring, som står bakom Fredrik Steens podd.

Under våren var Hundcoachen en av de mest nedladdade podderna i sin genre med över 100 000 nedladdningar.

Programmet leds av den kände hundcoachen Fredrik Steen, som bjuder in experter och bisittare i varje program. I höstens avsnitt får Fredrik sällskap av bland andra Agrias veterinär Lotta Möller, Petter Fahlin från Hundstallet och medieprofilen Anders Bagge.

–   Vi pratar bland annat om hur det går till att adoptera hund från Hundstallet och vad man bör tänka på om man köper eller adopterar hund från annat land. På samma tema tar vi också upp vad som kan hända en svensk hund som följer med på en utlandsresa och vad man ska tänka på då, berättar Lotta Möller, veterinär hos Agria Djurförsäkring.

Ett annat program tar upp det tuffa, men någon gång nödvändiga beslutet att låta sin hund somna in för alltid. Lyssnarna får svar på hur det går till och ger goda råd i den svåra processen.

Höstens första program av Hundcoachen handlar om hunduppfödning, där Patrik Cederlöf, som föder upp American Staffordshire terrier, delar med sig av sina bästa tips om hur han resonerar för att ta fram trevliga och trygga hundar.

Här kan du lyssna på nya och gamla avsnitt av Hundcoachen.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.