Polisen om de lösspringande aggressiva hundarna: Komplicerat ärende

 

Fallet med hundarna som sprungit lösa och rastats av en person med djurförbud har hanterats av både länsstyrelsen och polisen.

Det är många hundägare i Sjuhärad som hört av sig till både Länsstyrelsen och polisen då de anser att inget görs i ärendet där en person med djurförbud rastar aggressiva hundar lösa. På polisen säger man att det är ett komplicerat ärende och att man kanske har lite svårt att härleda vart ärendet ska gå och vem som hanterar vad.

Men nu är ett föreläggande är på väg till hundägaren och även länsstyrelsen arbetar med att fatta ett beslut huruvida hundarna som bor hos personen med djurförbud ska omhändertagas eller inte, skriver P4sjuhärad.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.