DOG NEWS provar olika koppel

KENNEL EQUIP Retrieverkoppel med reflextråd och mjukt handtag, fungerar som både halsband och koppel i ett. Reflexretrieverkoppel är väldigt smidigt och praktiskt samt tar en liten plats i fickan. Finns i flera läckra färger. Passar för större hundar.

Dessa underbara läckra DogMan justerbart koppel med invävd reflex passar utmärkt för mindre hundar – till kopplet kan man köpa ett ställbart reflexhalsband i nylon i samma läckra färg. (finns i flera färger) Klickspänne för att enkelt kunna ta av och på halsbandet. Dubbla ringar för ökad säkerhet.

 

 

 

 

 

 

Då man provar koppel är det ett måste att använda träningsgodis  – passar alla storlekar av hund

 

 

 

bagTill hundgodiset behöver du förstås en hopvikbar godisväska med karbinhake. Denna bag är tillverkad i svart nylontyg och perfekt för hundgodis på resan, utställningen, vid träning eller efter joggingturen, de är enkel att stänga med dragsko.

bajs.jpg

Glöm inte bajspåsar då ni är ute och rastar hunden – Extra tjock, kraftig och slitstark bajspåse med knythandtag i fin orange färg.

#kennelequip #tillsammansifrihetochnatur #vännerförlivet #dogmansverige #harmonybydogman

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.