Kräver pengarna tillbaka: Bulldogg höll på att dö av söndertuggat apöra

VARNING för hundleksaker – många hundleksaker bits sönder redan under första leken, hundar sliter och river i leksakerna av tyg som inte håller utan går i bitar!!! Det kan sluta riktigt illa om hunden får i sig bitar av leksaken. 
 d
För bulldogvalpen från Malmö höll leksaken på att bli en dödsfälla. Hans husse och matte slog nämligen till på den 42 centimeter långa pipande apan. Men efter bara en stunds tuggande lossnade apans polyesteröra och gled ner i bulldoggens hals.
 d
Hundens matte reagerade direkt och ringde djurakuten – som meddelade: Ni måste komma in inom en timme, annars kan det vara försent.
På djurakuten fick bulldoggen en spruta och en stund senare kräktes apörat upp.
Nu vänder hundägarna sig till Allmänna reklamationsnämnden (Arn) för att få pengarna tillbaka. Tuggleksaken kostade 49,90 kronor. Familjen vill även ha ersättning för bulldoggens sjukhuskostnader på 3 261 kronor, skriver sydsvenskan.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kräver pengarna tillbaka: Bulldogg höll på att dö av söndertuggat apöra

  1. Lage skriver:

    Var den såld som hundleksak?

    • dognewss skriver:

      Ja – ”Att låta sin hund gå en rond mot en livs levande schimpans kanske inte är det absolut bästa. För att hunden ändå ska få lite spänning i vardagen finns denna tuggleksak.” Så lanserar ett företag en hundleksak i form av en pipande tygapa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

English English Svenska Svenska
%d bloggare gillar detta: