Härliga höstnyheter för hunden

Här kommer några riktigt fina höstnyheter de senaste trenderna för din hund – Härlig tröja som värmer i höst – finns också i grönt.

Om det blir riktigt kallt eller du har en nakenhund så kanske du föredrar att använda ett täcke. Täcket skyddar mot regn, blåst och kyla och har ett mjukt innertyg av fleece. Täcket har magplatta med justerbart bälte (med reflex), krage samt en öppning för sele och en för halsband. Maskintvätt 40 grader med liknande färger.

 

Och visst är det viktigt att synas i mörkret – den rosa till vänster är LED-ljus – blinkande eller fast sken. Batteritid: upp till 100h (utbytbara). Synlig upp till 300m. Regntåligt. Den till höger är ett LED-ljus – blinkande eller fast sken. Batteritid: upp till 5h i blinkande läge, 2h vid fast sken. Synligt upp till 500m. Regntåligt. Finns i flera färger.

  

Efter promenaden en kall höstkväll är det gott med ett smaskigt tuggben – vi kan rekommendera Tuggfläta av gris med kycklingsmak eller gris med biffsmak för småhundar, eller tuggpinnar av gris med biffsmak. För att tillgodose hundens naturliga tuggbehov. Motionerar tänderna och hjälper även till att förebygga tandsten.

 

#vännerförlivet #dogmansverige #harmonybydogman

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera