TÄVLING – vinn nya boken om gatuhunden Arthur – Arthur och hans vänner

Arthur och hans vänner – Och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva

Gatuhunden Arthur är tillbaka – i dag gästar Arthur och husse Mikael TV4 nyhetsmorgon med anledning att bok nummer två släpps till försäljning idag. En uppföljare av första boken som blev en succé.

I DOG NEWS tävling vinner 3 personer varsin bok om Arthur och hans vänner, delta i tävlingen genom att besvara de två lätta frågorna nedan och sänd ditt svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se. Vi vill ha ditt svar senast den 6 november 2017. Vinsterna kommer att sändas till vinnarna direkt från vår sponsor Bonnierförlagen.

  1. Vad hette första boken om Arthur?
  2. Från vilket land kommer hunden Arthur?

Arthur och hans vänner är fortsättningen på berättelsen om Arthur, den tilltufsade men modiga gatuhunden från Ecuador som följde sin blivande husse Mikael Lindnord genom djungeln för att till sist hitta ett nytt hem på andra sidan jorden. Vi får följa Arthur under hans första jul i Sverige och på resor till London, lida med honom när han drabbas av sjukdom och glädjas med honom på campingäventyr med familjen. Arthur och vänner är nästa gripande kapitel i Arthur och Mikaels historia.

Boken innehåller också ett antal rörande historier där andra människor berättar om hur hundar räddat livet på dem, både bokstavligen och bildligt. Dessa berättelser om ”Arthurs dubbelgångare“ från världens alla hörn, vittnar om att hunden verkligen är människans bästa vän.

HÄR kan du köpa boken (om du inte vinner den)

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.