Intervju med instagramstjärnan Bolt – labography

DOG NEWS har intervjuat en av Sveriges största instagram stjärnor, hunden Bolt som ni finner på Instagram här med över 40 000 följare, och läs bloggen på länken labography

Vi ställde några frågor till Bolts husse Aaron.

Kan du i korta drag berätta lite varför Du startade en instagram sida och blogg?

Bolts Instagram, Labography, startade som ett sätt för vänner och familj att följa hans uppväxt. Där och då fanns ingen tanke på att fler än våra närmsta skulle hitta, och uppskatta, sidan. Väldigt snart stod det klart att Labography drog en stor publik och bloggen är ett sätt för oss ge såväl gamla som nya följare en djupare insikt, genom såväl bild som text,  i Bolts vardag. Bloggen ger oss också möjlighet att dela med oss av våra tips och erfarenheter som hundägare.

Kommer Ni att utveckla idén, dvs göra reklamartiklar som Ni säljer med olika Boltmotiv?

I nuläget fokuserar vi helhjärtat på att bygga ett forum helt baserat på bild och text, med Bolt som den stora stjärnan. Skulle det i framtiden visa sig finnas ett intresse, och lämpliga samarbetspartners, för exempelvis produkter så stänger vi inga dörrar. Det viktiga för oss med såväl Instagram som blogg, samt eventuella framtida projekt, är att det känns genuint och rätt för såväl oss som våra följare.

Hur gammal är Bolt?

Bolt är 1 år och 8 månader (förr i mars 2016)

Vad gillar Bolt för mat?

Då Bolt som valp fick OCD i sitt ena ben (och opererades) är det av största vikt att han håller en hälsosam diet. Han äter idag specialfoder från Hills, vilket han älskar. I övrigt är Bolt svag för alla typer av ben samt jordgubbar.

Gillar Bolt att bli fotograferad?

Ja, Bolt är född att stå framför kameran (han är rätt van vid det här laget). Att han är fantastiskt lydig hjälper till.

Känner människor igen Bolt på stan?

Det är fascinerande vilken genomslagskraft sociala medier har. Det har hänt flera gånger att vi blir stoppande på stan av glada följare som vill prata eller ta bilder. Jag skulle gissa att det troligen är kombinationen Bolt/husse dom känner igen.

Har Bolt någon flickvän eller är han singel?

Bolt har varken flick- eller pojkvän och trivs väldigt bra som singel.

Följ Bolt på instagram https://www.instagram.com/labography/

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.