Djur och Människor- en helkväll om relationer för alla arter

Bild av Karolina Bång, hund av Karin Casimir Lindholm, med stöd av ABF och Malmö Stad.

Idag den 12/11 klockan 17.00 kan du gratis gå och lyssna på  Djur och Människor- en helkväll om relationer för alla arter 

Plats: Inkonst, Malmö

Människor har alltid haft en komplicerad relation till djur. Går det ens att se bortom maktstrukturer i relationen och prata om hur olika arter kan ha en relation till varann som alla får ut nånting av? Det här blir en helkväll i två delar med flera aktiviteter där det också går bra att ta med sin egen djurrelation, ifall den tycker det är kul

Vi utforskar den närskapande relationen mellan människor och djur under en hel kväll i Relationsinstitutets regi.

–Ta med din djurrelation!

– Korta föreläsningar och panel med smarta gäster!

– Träffa nya människor och djur!

I en värld där människan söndrar och härskar och inkräktar på alla våra medvarelsers utrymme, hur kan vi tänka kring och knyta an till de som är en del av vår omgivning men råkar vara av en annan art? Hur viktiga är vår relation till våra husdjur för vår egen arts överlevnad? Hur ömsesidig är vår kärlek till djuren? Spelar personkemi in i vårt val av särartsfränder? Vad gör du och ditt husdjur tillsammans?

KVÄLLEN ÄR UPPDELAD I TVÅ DELAR.
17:00 välkomna, 17:30 start
DEL 1:
I början av kvällen är det välkommet att ta med sig sin djurrelation ifall den tycker det är kul och är relativt lugn i samvaro med andra djur. Vi förutsätter att ni har ansvar för djuret i möte med andra djur respektive människor och att de hålls kopplade.
Det kommer finnas tillfälle att presentera och berätta om sig och sitt djurs relation på scen helt kort, och det kommer även finnas möjlighet att träffa andra människor och djur under en slags speeddejting. Kanske du letar efter någon som vill gå långa promenader med era djur, eller söker efter delat ansvar eller någon som vill va tex hundvakt? Då vi klickar med djur på liknande sätt som vi gör med människor blir detta ett sätt att hitta varandra. Ni kan också presentera detta om ni söker efter någon utvidgad relation i relation till ditt djur om du väljer att presentera er på scen.

Det kommer även finnas en hundtränare på plats för coaching;
STINA JOHNSON, som arbetar med belöningsanpassad hundträning för R+Hundskola.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.