Tävling vinn boken Hundens första år av Charlotte Swanstein

Ägna mycket tid åt din valp, är ett av tipsen som Charlotte Swanstein ger för att ge hunden en bra start i livet.

TÄVLING där 3 personer vinner var sin bok Hundens första år – genom att delta i tävlingen nedan har du chansen att vinna boken Hundens första år som sänds till dig direkt från vår sponsor Bokfabriken.se.

Besvara frågorna nedan och sänd dina svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se – vi vill ha ditt svar senast den 21 november 2017. Märk ditt svar med ”Hundens första år”

  1. Vad heter författaren till boken Hundens första år?

  2. Till vem riktar sig boken Hundens första år?

Lycka till i tävlingen!

Om boken Hundens första år:

Det är under det första året det händer. Större delen av hundens beteende grundläggs, liksom dess roll i flocken. För husse/matte gäller det att vara vaksam! Och följa valpens utveckling för att inte missa viktiga förändringar. Genom ett mjukt handlag och inlärning och träning vid rätt tid, kan du få in valp att växa till en trygg och stabil individ – och bli den älskade följeslagare vi önskar. Valpen lär sig hela tiden då den är tillsammans med oss, inte bara i det vi anser vara träningssituationer.

Ansvaret för att samspelet mellan hund och människa ska fungera på ett bra sätt ligger på oss hundägare.

Hundens första år är en handbok för alla hundägare som vill lära känna sin valp och förstå dess beteende bättre. Här finns väl underbyggda råd och tips om hundens utveckling och de problem som kan uppstå under den viktiga valptiden.

Om författaren:

Charlotte är aktuell med boken Hundens första år – den perfekta julklappen till någon som går i valptankar!

Här finns avsnittet med Charlotte. En timme in höjs mysfaktorn med valpar i studion och Charlottes bästa valptips.

Titta på Charlotte Swanstein på TV på länken nedan

https://www.tv4play.se/program/malou-efter-tio/3876541

Charlotte Swanstein har arbetat som hundpsykolog i snart 25 år, och har publicerat tiotalet böcker inom ämnet. Hon är en flitigt anlitad expert på hundars psyke och välmående inom radio och tv.

Författaren har vid sidan av sitt skrivande även varit delaktig i att ta fram en första hjälpen-väska för människans bästa vän. Hon driver även Fido’s Hundskola sedan slutet av 90-talet, där hon hjälper hundälskare att förstå sina livskamrater på bästa sätt.

 

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.