De har räddat över 10 000 hundar

Snart släpps en dokumentärfilm om Danny och Rons liv som går ut på att rädda hundar och ge dem nya hem. Filmen är ett projekt som finansieras med crowdfunding och har därför inget release datum. Men redan nu finns en trailer ute som du kan se ovan.

Ron och Danny är fosterhussar till 10 000 hundar

Gayparets alldeles för stora hjärtan har gjort att deras hus är fyllt till bredden med tidigare hemlösa hundar. Just nu har de 71 stycken hundar i hemmet.

Tex när den förödande orkanen Katrina slog till mot USA lyckades Danny och Ron rädda över 600 kvarlämnade hundar från orkanen. Alla bodde hemma hos paret tills de hittat tillbaka till sina ägare eller nya permanenta adoptivföräldrar. I samband med den stora räddningsinsatsen startade de också sin hundräddningsfirma Danny & Rons Rescue – Adopt and dreams come true.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.