Fido studio 25% rabatt – Världens första hundkoja med garderob

Fram tills nu har hundar och ett prydligt hem inte riktigt gått att kombinera. Hundar kommer med många tillbehör som ofta sprids över huset eller tar upp värdefull plats i en låda. Den anpassade garderoben på Fido Studio ändrar allt. Du behöver inte längre ha din hunds jacka liggande på golvet i hallen, och du kommer slippa snubbla över favoritbollen i vardagsrummet. Garderoben passar perfekt med buren och skapar en elegant och otroligt praktisk möbel. Du kan sätta garderoben på antingen höger eller vänster sida av din Fido Studio, så att den säkert komma passa i ditt hem.

The-best-way-to-train-your-puppy-is-with-a-dog-crate

Med den innovativa Fido-kojan kommer din hund ha ett bekvämt och hållbart hem hela livet. Vare sig du vill ha ett högkvalitativt hem för din hund som är mer än bara en säng på golvet eller håller på att träna en valp är Fido allt du behöver för att få din hund att känna sig säker och som en del av familjen.

Fido finns i två storlekar. Den mindre 24”-versionen som passar för raser som mops, Jack Russel och tax, och den större 36”-versionen som är perfekt för spaniels, bulldogs och whippets. Båda är en perfekta som valpbur, och kan sen användas som ett modernt och snyggt hem för vuxna hundar.

När din valp är burtränad är det perfekt att ta med buren på bilturer. Fido Classic är en systerprodukt till Fido Studio, och det perfekta sättet att säkert transportera din hund när ni ska åka någonstans. Fido Classic är lätt och enkel att fälla upp och ner utan verktyg, och kommer med ett praktiskt handtag så att den kan bäras runt. Lämna den i bilen så är den alltid redo, och du behöver inte lyfta in och ut den varje gång. Klicka här för att se vår Fido Classic-kollektion.

KÖP DIN FIDO HÄR

I samarbete med Omlet.se

 

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.