Tävling – vinn boken Ellinors sommar som handlar om hundar

Var med och tävla om boken Ellinors sommar som riktar sig till ungdomar från 9-12 år. Vi tävlar ut 2 böcker som kommer att sändas direkt till dig från vår sponsor Klickerförlaget.

För att delta i tävlingen skall du besvara de 2 lätta frågorna nedan och sända ditt svar tillsammans med ditt namn och din adress samt telefonnummer till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 6 december 2017.

Boken kan bli en trevlig julklapp till någon du gillar. Om inte du har turen att vinna boken denna gång så kan du köpa den här.

1. Vad heter författaren till boken Ellinors sommar?

2. Varför vill just du vinna boken?

Lycka till!

Kort beskrivning om boken Ellinors sommar:

Sommarlov. Lyckolov. Alla sjunger på skolavslutningen, alla vimlar omkring i trädgården till caféet som hela klassen med föräldrar åker till efter avslutningen. Himlen är blå, solen skiner. Undrar om det finns något gammalt ordspråk som säger att om det är fint väder på skolavslutningen är sommaren körd?

Alla mina vänner ska göra nåt som har med hästar att göra. Min bästis Jenny och en del av gänget ska på hoppläger. De andra ska på islandshästsläger. Och Moa ska få hyra en egen ponny under sommaren. Jag, jag ska hänga nere på bibblan och låna högar med böcker av snälla Berne, snubbla på min störiga lillasyster och typ cykla ut och TITTA på min sköthäst Bollen på betet. Det är vad jag ska göra.

Jennys mamma Ingrid förstår kanske hur jag känner. Hon håller på med hundar, har två stora schäferhundar och är dagmatte åt en svart hund. Ingrid tävlar och håller på med hundarna ungefär på samma sätt som Jenny och jag gör med hästarna. Jag tycker hundar är lite läskiga, oberäkneliga och liksom så himla på hela tiden. De är inte hästar precis. Men plötsligt behöver Ingrid hjälp med en sak. Jag vet ännu inte att den här sommaren ska bli början på nåt helt nytt. Men det blir den.

Detta är den första boken i serien om Ellinor för ungdomar 9-12 år.

 

DOG NEWS Sveriges största hundbloggDet här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.