Dobsom Donegal dra på-byxor – bästa julklappen till mig själv

Kallt och blött ute och du skall ut med hunden, då är det extra viktigt att man hittar ett par byxor som sitter bra, är bekväma, varma och vind och vattentäta för att hundpromenaden skall bli så lyckad som möjligt.

Bästa ”julklappen” till mig själv är Dobsom Donegal pants, som finns i både dam och herr modell.

I morse blåste det nästan storm ute, det var 3 plus grader men kändes som om det vore minusgrader. Jag drog på mig mina Dobsom Donegal dra på-byxor som är både vind och vattentäta och gjorda av ett material som andas. Byxorna är lättvadderade med tejpade sömmar och har långa delbara blixtlås i sidorna så de är lätta att dra på.

Jag har haft svårt att hitta ett par byxor som är lagom att ha på vinterhalvåret, som man inte blir varken för kall eller för varm i då man rastar hundarna. Jag har i flera år använt Dobsom Sandness pants då de sitter så otroligt bekvämt men de blir för kallt att använda dem på vintern.

Ett litet tips är att ha ett bekvämt underställ under Dobsom Donegal och du kan gå extra långa promenader utan att bli varken kall eller allt för varm då byxorna andas.

I samarbete med Dobsom 

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.