Möt hotellhunden Buster

På hotell Nikko i San Francisco möter du hunden Buster med titeln ”chef för hundverksamheten” (”canine operating officer”).

Pet Pride på Nikko hotell, där varje familjemedlem välkomnas med öppna armar och öppna tassar.
Vi debiterar normalt $ 50 / natt för varje hund som bor på hotellet – men genom att boka VIP-våning (Very Important Pet) paket före ankomst, sparar du $ 10 / natt och får din egna hund att känna sig hemma med en plyschsäng för hunden, roliga leksaker, bärbar matskål, och Nikko koppel medan du bor i komfort VIP. Dessutom kommer din hund att uppskatta San Franciscos enda takterrass med gräsmatta för att ta hand uträtta sina behov och eventuellt leka med en annan lurvig gäst!

På hotell Nikko välkomnas du av en leksakshund i sängen, du kan köpa detta gosedjur och pengarna går till lokal djurskyddsverksamhet. Längtar du efter att få leka med en riktig hund så går det bra att ringa receptionen och boka en träff med Buster.

Busters heter egentligen Buster Posey Presutti, han är en blandras av (yorkshitreterrier/malteser) och har haft hotelljobbet sedan 2015.

I Busters jobbeskrivning ingår att träffa och leka med hotellets gäster. Oftast på hotellets utomhusterrass där det finns sköna soffor att kelas i. Buster är en tränad ”terapihund” och älskar alla både två och fyrbenta vänner.

Buster skriver på twitter: My buddy @louistheodoredouglas visited my hotel this weekend! @NikkoPupSF

Hotell Nikko äger alla bilder i denna artikel.

This San Francisco hotel provides a dog as part of their room service

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.