Tävling – vinn en Bondi Wash Kennel Spray som tar bort dålig lukt

DOG NEWS provade produkten Bondi Wash kennel spray och är supernöjda.

Som vi skrev för någon vecka sedan så insjuknade flera av våra hundar i magsjuka, en av hundarna kaskadkräktes i vår nya soffa av mörkt stickat tyg. Jag tänkte på en gång att nu var denna soffa förstörd, tre stora spypölar som sögs in i det grova tyget. Hunden hade fyra timmar tidigare ätit färskfoder som är ganska fett.

Jag tog en grov svamp, ganska mycket vatten och gnuggade tills fläckarna var borta, men lukten ville inte försvinna. Det var då jag kom ihåg att jag hade fått en flaska Bondi Wash i julklapp. Jag var inte riktigt säker på hur den skulle användas men efter en snabbkoll sprayade jag på alla ställen där hunden hade kräkts. Då det hade torkat så fanns det ingen odör av spyor kvar soffan var helt ren och inga märken eller dålig lukt. Med andra ord så räddade Bondi Wash kennel spray vår soffa.

Nu har du chansen att vinna en Bondi Wash kennel spray i vår tävling nedan – tävlingen sponsras av Bali The Dog som sänder produkten till vinnaren direkt efter tävlingens slut.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två frågorna nedan och sända ditt svar tillsammans med din adress och ditt mobilnummer för sms avisering till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 1 februari 2018.

1. Vilket land kommer Bondi Wash Kennel spray ifrån?

2. Varför vill just du vinna Bondi Wash?

 

Den här produkten är helt naturlig; organisk och växt baserad, en antibakteriell och insektavstötande spray baserat på citrongräs och oljor, en produkt som också lugnar och har en avkopplande effekt.

Du kan köpa Bondi Wash Kennel Spray 50 ml här

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.