Hund höll på att dö – VARNING – använd aldrig hårfärg på en hund!

Ett djursjukhus i USA fick ta emot en hund vars päls färgats lila – med hårfärg ämnad för människor. Skadorna var så pass allvarliga att hunden kämpade för sitt liv – nu varnar djursjukhuset andra djurägare!!!

I ett inlägg på Facebook varnar ett djursjukhus i Florida djurägare för att använda hårfärg på djur – som är ämnade för människor. De är giftiga och kan orsaka inre och yttre skador hos djuren, skriver ab. Pälsen lossnade och den lilla hunden svävade i livsfara.

Vilotes ögon var så svullna att hon inte kunde öppna dem. Hon haltade runt och hade ingen ork. Hon hade uppenbara brännskador – vi gav vätskor, smärtstillande och vi tvättade bort så mycket av den kemiska färgen vi kunde och lindade henne i bandage” skriver Pinellas county animal service i sitt Facebookinlägg.

VARNING – ANVÄND ALDRIG HÅRFÄRG PÅ EN HUND!!!!!

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.