Följ med på hundexpedition hitta ett hem

I Europa finns det över hundra miljoner hemlösa sällskapsdjur som far illa, och siffran stiger för varje år som går. Det här är ett problem som Sofie och Robin från Linköping vill belysa och sprida uppmärksamhet kring, och det tänker de göra på ett litet annorlunda och speciellt sätt.

Med start den 5e Maj kommer Sofie och Robin att under 70 dagar cykla från Linköping ner till Benidorm i Spanien, detta genom Danmark, Tyskland, Schweiz, Italien, Monaco och Frankrike. Och under resans gång kommer det att hända saker, nämligen detta:

·       Sofie och Robin kommer att besöka åtta olika djurhem, filma och låta dem berätta om hur deras situation ser ut.

·       Medan de cyklar så kommer de att skapa dagliga videologgar och publicera dessa tillsammans med besöken på djurhemmen och intervjuer med olika framträdande personer som bryr sig om detta ändamål tex: Mikael Lindnord, Lili Pärvärinta och Charlotte Swanstein på eras egna expeditionshemsidan Expedition hitta ett hem, så alla som vill kan få följa med dem på detta äventyr.

Expeditionens främsta syfte är att öka medvetenhet kring hur många hemlösa djur det finns i Europa samt att försöka göra världen till en lite bättre plats för några av dessa.Läs mera om adoption av hund här.

Sofie och Robin har även valt att samla in pengar till Amigos mios och World animal protection Sverige. Båda organisationerna är väldigt fina och har ett vackert budskap bakom deras namn. Pengarna som doneras kommer oavkortat att gå till dessa organisationer enligt en 50/50 fördelning.

Företagare se hit – nu har ni chansen att synas ordentligt oberoende om ni är inom hundbranschen eller annan bransch inom tex cyckel, sport, natur eller upplevelser!

Önskar ni bli en samarbetspartners? Just nu så håller vi på leta passande samarbetspartners för expeditionen. Om ert företag önskar få sig en riktig marknadsföringsboost och samtidigt kopplas samman med någonting fint, så är detta någonting för er. En plats kostar 20,000:-, det finns åtta platser totalt och detta är vad ni kommer att erhålla:

1. Er logotyp tydligt synlig på våra cykelkläder under hela resan och i varje VLOG (60st+).
2. Er logotyp samt en tackhälsning i varje VLOGs outro
3. En tack-sektion ägnat åt er här på expeditionshemsidan (se stycket nedanför)
4. Ett prydligt inramat tackcertifikat från oss att hänga upp på väggen
5. Två av våra cykeltröjor (oanvända 😛 ) med er logotyp samt vår expeditionslogotyp på.
6. Varje dag få en positiv och skön highlightsvideo (med er reklam på) att publicera på era social mediakanaler.

Gå in på sidan HÄR för att kontakta Robin för att sponsra expeditionhittaetthem och köpa din annonsplats.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.