Amerikanska idrottare i OS hedras med valpnamn

Nu är Vinter OS 2018 officiellt i gång, organisationen Guiding Eyes for the Blind ger ett annat incitament till USA-idrottare att gå för guldet: den ideella organisationen kommer att namnge en valpkull efter USA: s mest framstående olympier!

Från prispallen till valplådan!

Organisationen kommer att namnge valpar till ära av de mest framgångsrika Amerikanska idrottarna i OS i PyeongChang.

Thomas Panek, VD och koncernchef för den ideella organisationen Guiding Eyes for the Blind, meddelade att organisationen kommer att namnge en valpkull de framgångsrikaste Team USA-idrottarna från Vinter OS 2018. I år har olympierna ett annat meningsfullt incitament för att kämpa för guldet: möjligheten för att förändra någons liv till det bättre, med en valp namngiven efter dem.

”Såsom alla olympier är på topp i hans eller hennes tävling är alla våra Guiding Eyes-hundar elitidrottare i sina egna liv”, sa Panek. ”Varje ledarhund i sin familj ger större självständighet och frihet för människor med synförlust genom bästa utbildning och engagemang i deras arbete. Så för att hedra atleterna som tävlar i vinter OS 2018, är vi stolta över att namnge en valpkull efter Team USA-idrottare. ”

I samband med de avslutande ceremonierna kommer Guiding Eyes att namnge en nyfödd kull av valpar, födda på Canine Development Center i New York, som alla får namnen efter olympiska idrottare från det amerikanska laget.

Om Guiding Eyes for the Blind

Guiding Eyes for the Blind är dedikerad till att skapa och stödja livsföränderliga kontakter mellan människor och hundar. En organisation som ger fantastiska uppfödda och utbildade hundar till personer som är blinda eller synskadade. Våra hundar är kända för sina exceptionella temperament och framgångar för att hjälpa människor att få självständighet och att expandera sina möjligheter.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.