Nu är det här – ett socialt nätverk för djur PetWorld.Global

Som ett slags facebook för husdjur från hela världen, nu är det globala PetWorld lanserat – Det sociala nätverket för husdjur.

PetWorld.Global tillhandahåller ett socialt nätverk uteslutande för husdjursägare. Det är den plats där husdjursägare kan registrera och hantera deras husdjurs profil och hemsida och en plats för att dela information till andra djurägare. Med möjligheten att lägga till medicinska data och vaccinationsschema, hjälper det användaren vidare att hålla koll på djurens medicinska kalender.

PetWorld.Global är nu tillgänglig för alla djurälskare. Det är en gemenskap där djurägare kan samla och administrera all information om sina husdjur gratis. Förutom det vanliga sociala nätverksalternativet, som att posta, tycka om och kommentera bilderna om husdjur, kan du nu samla och hantera all information om ditt husdjur, inklusive chipnummer, vaccinationer etc. PetWorld.Global ger också möjlighet att skapa din egen husdjursprofil och hemsida.

Besök PetWorld.Global och registrera din hund redan nu på sidan här

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.