Tävling – vinn boken Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare

Var med och tävla om boken Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare. Vi tävlar ut 2 böcker som kommer att sändas direkt till dig från vår sponsor Klickerförlaget.

För att delta i tävlingen skall du besvara de 2 lätta frågorna nedan och sända ditt svar tillsammans med ditt namn och din adress samt telefonnummer till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 2 april 2018.

  1. Vilken bakgrund inom hund har författaren Anna Larsson?

  2. Varför vill just du vinna boken Rallylydnad – från grundfärdigheter till mästare?

Du kan provläsa boken här

Kontakt, samarbete och glädje – det är rallylydnad beskrivet i tre ord! Oavsett om du är ny inom hundsporten rallylydnad eller om du redan tävlar men känner att du behöver en knuff vidare så är detta boken för dig. Du får tips om vilka grundfärdigheter din hund behöver kunna för att lära sig momenten från lägsta till högsta klass, hur du kan göra din hund störningstålig i olika miljöer, hur du bygger kedjor, kvalitetssäkrar ert utförande med temabanor och hur du får till den bästa handlingen. Dessutom får du tips om hur du genomför en riktigt bra tävling; hur du som förare förbereder dig, hur du genom banvandringen på bästa sätt och hur du värmer upp din hund.

Boken är full av konkreta tips och övningar men du får även ta del av författarens långa hundtränar- och tävlingserfarenhet genom fördjupade reflektioner kring problemlösning.

Anna Larsson är en flitigt anlitad instruktör och föreläsare med bakgrund som SBK-instruktör, Canis-instruktör och agilityinstruktör. Hon tävlar idag på landslagsnivå inom heelwork to music där hon tagit flera medaljer, bland annat EM-guld. Hon har även deltagit på två SM i rallylydnad samt tävlat i högsta klassen i vallning, lydnad, freestyle och agility.

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.