HJÄLP – om någon hittar den drunknade valpen Ozzy

Marita vädjar om hjälp, hon skriver på facebook:

Det här är Ozzy han drunknade igår genom en tragisk olyckshändelse i Amos håla vid TångaskolanOzzy tillhör min son och hans sambo och de ber nu om hjälp. Ozzy som bara var en valp lekte och var glad, han hoppade från kanten på hålan ner på isen som brast och han hamnade i vattnet. Både min son och hans sambo hoppade i vattnet och försökte rädda sin hund, men han hade åkt in under isen. Även brandkåren var där, men inte heller de kunde hitta Ozzy. Nu ber vi om hjälp om ni är vid Amos och ser Ozzyi vattnet under isen, ring 11414 och kontakta sedan mig eller min son Jimmy Slappy Christensen via pm. Jimmy och hans sambo vill ju ha tillbaka sin älskade pojke, så att de kan begrava honom och få ett avslut på den hemska händelse.

Ökat antal hundar i drunkningsolyckor – håll hunden kopplad

Den sköna vinterpromenaden kan snabbt förändras till en katastrof om hunden springer ut på svag is. Det sker flest drunkningsolyckor med hundar under vinterhalvåret när isarna inte bär. Tänk också på att inte springa efter hund ut på isen.

Hundar och vinterisar:

  • Håll hunden kopplad
  • Spring inte ut på isen – locka tillbaka hunden istället
  • Torka den torr och massera hunden när den kommer upp ur vaken

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.