Sveriges största hundpromenad blir ännu större

Snart är det dags för Sveriges största hundpromenad som i år blir ännu större. Förra året deltog nära 2000 hundar i Stockholm, men i år flyttar Sveriges största hundpromenad ut i landet. Den 19 maj är det dags att koppla vovven på hela 16 orter och tillsammans njuta av folkfesten.  

Agrias härliga hundpromenad växer, och två år efter den första promenaden får ännu fler hundägare chansen att träffas, promenera och bidra till välgörenhet för hundar som behöver extra stöd.

–   Vi har fått önskemål från många kunder och hundägare ute i landet, och självklart ska vi promenera tillsammans! Det blir häftigt att samlas på 16 orter och tillsammans bilda Sverige största hundpromenad – en riktig folkfest, säger Patrik Olsson, affärsområdeschef sällskapsdjur, Agria Djurförsäkring.

För varje ekipage med husse eller matte med hund som deltar skänker Agria 10 kronor i välgörenhet till Hundstallet samt Bosses Hundhjälp som verkar för hundar i hela landet. Tidigare hundpromenader har samlat ihop 137 500 kronor.

–  Varje krona gör skillnad! Vi tar emot mellan 400- 500 hundar varje år. Förutom att de behöver tak över huvudet, mat, träning och omsorg så vill de också ha koppel, leksaker och bäddar, säger Margite Nordenstam, verksamhetschef på Hundstallet.

Husse och matte får Agrias välgörenhetsarmband som tack för hjälpen och minne av en härlig dag. Förutom själva hundpromenaden händer det också mycket annat kul på de flesta orterna. Mer info om varje ort kommer på agria.se.

Risk för regn? Ta med dig en regnkappa och vattentäta skor!

DATUM: lördagen den 19 maj

TID: gemensam start kl. 11.00 och därefter löpande starter fram till kl. 13.00. Hundpromenad stänger kl. 14.30.

PLATSER: Enköping, Eskilstuna, Falun, Göteborg, Halmstad, Hässleholm, Karlstad, Linköping, Malmö, Oskarshamn, Stockholm, Sundsvall, Ulricehamn, Visby, Växjö, Örebro

Läs mer här

 

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.