Arken Zoo storsatsar på att välkomna husdjuren!

Husse och Matte är också välkomna

Svenska husdjur lever sundare och fullare liv nu mer än någonsin men det finns fortsatt mycket att önska när det kommer till tillgänglighet. Arken Zoo utmanar gamla tankesätt genom att göra husdjur till sin första prioritet. Imorgon påbörjar Arken Zoo sin stora satsning på att välkomna alla husdjur!

I Sverige älskar människor verkligen sina husdjur. De är en familjemedlem och ett ökande antal djurförsäkringar i Sverige visar att vi vill ta hand om våra bästa vänner. Vardagen lämnar dock utrymme för förbättringar när det gäller enkelheten. Det är svårt att ta med sig sin bästa vän överallt.

”Husdjur är ofta uteslutna från sina ägares dagliga platser såsom arbetsplatser, mataffärer och kaféer. Ägaren och husdjuret är ett lag, och vi vill stödja det genom att välkomna husdjuren till Arken Zoo butikerna. De ska inte behöva stanna hemma eller vänta i bilen medan husse och matte kommer in i butiken”, säger Sarah Frelin Ekvall, Marknadschef Arken Zoo.

På Arken Zoo är husdjuren den huvudsakliga kunden som ska få toppservice. Arken Zoo välkomnar inte bara husdjur i sina butiker, utan garanterar också en femstjärnig service. Över 80 procent av Arken Zoo-anställda har själv ett husdjur, vilket ger personalen personlig kompetens och visar att de verkligen älskar djur på riktigt. Detta är inte bara ett jobb utan ett intresse.

”Vårt mål är inte bara att vi känner husdjur, utan att husdjur känner oss. Djur kommer ihåg platser där de har behandlats väl. De är en del av familjen så självklart tycker vi att de ska behandlas lika bra utanför hemmet som hemma. Imorgon lanseras första steget för att visa att vi verkligen älskar djur och hos oss så är de självklart välkomna”, fortsätter Sarah. Filmen ”Husse och Matte är också välkomna” kan ses här 

Genom att välkomna husdjuren i sina butiker vill Arken Zoo utvidga sättet shoppare och butiksägare ser sina potentiella håriga kunder. Många studier runt om i världen har visat att både husdjur och ägare drar nytta av den tid som spenderas tillsammans, samtidigt som det både minskar stress och ökar lycka.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.