Väsby Djursjukhus är Årets djurklinik 2018

Marie Jury, VD, leg.vet, Väsby Djursjukhus. Foto: Ateljé Photos 4 U

– Så roligt och smickrande! Det är inte ofta jag blir stum men när jag fick veta att vi vunnit blev jag minsann det! Vi jobbar hårt för att hela tiden bli ännu bättre och denna utmärkelse gör att vi tillsammans blir motiverade att fortsätta i samma anda. Jag med personalen vill tacka alla våra djurägare som stöttar oss och som lagt sina röster på just vårt djursjukhus. Tillsammans tar vi hand om våra djur på bästa sätt, säger Marie Jury, VD, leg.vet, Väsby Djursjukhus.

Det är branschorganisationen SLA-Svensk Djursjukvård som står bakom utmärkelsen. Syftet är att att sätta fokus på kvalitetsarbetet inom djursjukvården i Sverige. Medlemsföretagen i Svensk Djursjukvård jobbar efter ett kvalitetssigill som vilar på ett antal kvalitetsregler, varav fyra väger särskilt tungt vid bedömningen av Årets djurklinik; Bemötande, tillgänglighet, prisinformation och delaktighet.

– Årets Djurklinik är ett sätt att rikta ljuset mot det fina kvalitetsarbete som sker hos våra medlemmar, främst med utgångspunkt i prisets kriterier. Juryn har haft ett tufft jobb i år då det är små detaljer som skiljer de sex klinikerna och finalisterna åt. Väsby Djursjukhus, Upplands Väsby jobbar aktivt kring kriterierna och visar på fantastiskt goda resultat vilket även djurägarna intygat genom att rösta fram dem som vinnare, säger Anna Bornhammar, Kommunikationsansvarig SLA-Svensk Djursjukvård.

Övriga finalister, förutom Väsby Djursjukhus var Smådjurskliniken Din Veterinär i Helsingborg, Lunds djursjukhus, Aros Veterinärcentrum i Västerås, Växjö nya djurklinik och Roslagens Smådjursklinik i Norrtälje.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.