Tävling – vinn boken En duktig hund

TÄVLING – där tre personer vinner varsin bok En duktig hund av författaren Meg Rosoff.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sänd dina svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 26 maj. Böckerna kommer att sändas till vinnarna direkt från vår sponsor Lilla Piratförlaget

1.Varifrån kommer hunden i boken, En duktig hund?

2. Varför vill just du vinna boken?

LYCKA TILL!

Om boken En duktig hund: Det är kris i familjen Peachey. Ingen lagar mat, ingen plockar upp smutsiga kläder och barnen kommer försent till skolan. Bara för att mamma har sagt upp sig som mamma och börjat med yoga istället. Medan hon övar krigarposition, kommer yngsta dottern Betty på en strålande idé. De ska skaffa en hund! Ingen förstår riktigt hur det ska lösa situationen, men när de hämtat McTavish från hundstallet visar det sig vara exakt vad de behöver. En riktigt smart hund!

Meg Rosoff debuterade som författare 2004 med ungdomsromanen Så har jag det nu, och har sedan dess skrivit en rad hyllade böcker för barn, ungdomar och vuxna. 2016 mottog hon Litteraturpriset till Astrid Lindgrens minne. På Lilla Piratförlaget och Gilla Böcker har hon tidigare varit aktuell med Den jag varI begynnelsen var Bob och Om jag försvann.

Meg Rosoff FOTO: Joan Goldsmith

 

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.