Hund tvingades till avlivning två veckor efter köpet

Bild: Wikipedia                                                                                                                                         Polisen har tagit emot en anmälan om bedrägeri i samband med ett hundköp. Hunden tvingades till avlivning två veckor efter köpet.  

En kvinna från Sjöbo menar att hon blev lurad i samband med ett hundköp och har nu gjort en polisanmälan mot säljaren som är misstänkt för bedrägeri.

Hunden som kvinnan köpte var troligen insmugglad till Sverige och var så sjuk att den tvingades avlivas bara två veckor efter köpet.Vid det laget hade köparen redan pungat ut med 20 000 kronor i veterinärkostnader.

Hunden var en blandning med labrador.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 

 
Husdjur

 

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Hund tvingades till avlivning två veckor efter köpet

  1. Tjaa…. så mycket som det skrivits och varnats om att köpa hundar från andra än seriösa uppfödare som finns reg på SKK…. vad tänker människor på som ska köpa en hund som ska bli ens kamrat undre många år framöver…. ABSURT!!! Jag bor också i Sjöbo och är uppfödare sedan många år…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.