Hundens hälsodag 26 maj i Göteborg!

mf0ln8z2xhrps58iqrnu.jpg

Lördagen den 26 maj samlas hundar och deras ägare från hela Göteborgsregionen i Slottsskogen för att delta i en fullspäckad eftermiddag med hälsoaktiviteter för hundar. Bakom arrangemanget står Sveland Djurförsäkringar.

På plats finns hundpsykolog, veterinär, kiropraktor och fysioterapeut för rådgivning. Dessutom finns det möjlighet att få sin hunds klor klippta och vinna fina priser i vår tipspromenad. Sveland Djurförsäkringar bjuder på fika och givetvis kan hundägaren passa på att ställa frågor om djurförsäkringar och mingla med andra hundägare!

– Det ska bli roligt att samla kunder och hundägare till den här fullspäckade hälsodagen! Vi brinner för djur och vill öka våra kunders kunskap kring djurs hälsa och välmående, berättar Anette Henriksson, VD på Sveland Djurförsäkringar.

Rådgivningarna är gratis för Svelands kunder, medan icke-kunder får ta del av en rådgivning genom att skänka 50 kronor till Svelands Stiftelse.

– Då vi är ett kundägt bolag vill vi göra något extra för våra kunder och därför bjuder vi våra kunder på alla rådgivningar. De pengar som samlas in går oavkortat till Svelands Stiftelse som främjar vetenskaplig forskning och utveckling som har betydelse för djurs hälsa ur såväl ett etiskt som medicinskt perspektiv, fortsätter Anette.

Information om evenemanget: 

När: Lördagen den 26 maj kl 14-17. De 100 första får en goodiebag!

Plats: Stora Dammen i Slottsskogen, Göteborg

Aktiviteter: Sveland Djurförsäkringar är på plats med veterinärrådgivning, kloklippning, samtal med hundpsykolog, fysioterapeut och djurkiropraktor till förmån för Svelands Stiftelse. Tipspromenad för både vuxna och barn.

Anmäl dig gärna på www.sveland.se/hundenshalsodag.

Besök gärna vår eventsida på Facebookför de senaste nyheterna, bilder och information om antalet anmälda.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

 

Logga fodax med texten 100%25 naturligt färskfoder från Småland.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.