Tävling – vinn boken Med mina egna ögon sett – Ledarhunden Cross berättar om sitt liv

Tävling där två personer kan vinna en lite annorlunda hundbok, boken där Ledarhunden Cross berättar om sitt liv.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända dina svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se  Vi vill ha ditt svar senast den 27 maj 2018. Böckerna sänds till vinnarna direkt från vår sponsor Solvändan Förlag.

1. Vilket land kommer författaren Emilio Otiz ifrån?

2. Varför vill just du vinna en av böckerna?

LYCKA TILL!

Möt hunden Cross, en ledarhund till den blinde Mario, en kille i 20-årsålderns som är helt beroende av sin ledarhund. Emilio Ortiz fungerar som ’spökskrivare’ till boken Med mina egna ögon sett. För det är hunden Cross som berättar om sin vänskap med och kärlek till sin husse. Cross iakttar, funderar och drar slutsatser.

Cross är en glad och busig ledarhund. Mario är en ung blind man som vill leva ett bra liv. Tillsammans bildar de ett oskiljaktigt par. Med mina egna ögon sett är en roman som berör. Den berättar med humor Cross’ resa genom livet tillsammans med sina två- och fyrbenta vänner. Emilio Ortiz vet vad han skriver om för han har en egen ledarhund, Spock, som nästan är lika busig som Cross. En bok att läsa både med och utan hund.

Egentligen innehåller boken två berättelser, dels hunden Cross’ busiga liv, dels hans blinde husses längtan efter kärlek, arbete och att slippa bli betraktad som annorlunda.

Emilio Otiz är en spansk författare från Vizcaya.

Vill du köpa boken Med mina egna ögon sett – Ledarhunden Cross berättar om sitt liv eller bara läsa mera om boken så hittar du boken här

Hunden Cross har också en egen hemsida: www.hundencross.com

Som du snart förstår är jag, Cross, en hund som hela mitt liv arbetat som ledarhund åt en blind kille  – numera man med familj – från Spanien. Mitt liv har varit så intressant att jag för ett par år sedan beslöt att skriva ner min berättelse så andra kunde få glädje och nytta av den. Ja, skriva ner var ju inte möjligt – jag är ju en hund – men Emilio kom till min hjälp! Han har berättat min story i den härliga boken A través de mis pequeños ojos som nu är översatt till svenska med titeln Med mina egna ögon sett.

04a17839ca2a50a26b9820436795a5eb.jpg

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.