TÄVLING – vinn hundboken På tal om hundar

Tävling där två personer kan vinna boken På tal om hundar.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända dina svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se  Vi vill ha ditt svar senast den 28 maj 2018. Böckerna sänds till vinnarna direkt från vår sponsor Carlsson Bokförlag.

1. Vem har gjort teckningarna i boken, På tal om hundar?

2. Varför vill just du vinna en av böckerna?

LYCKA TILL!

Läs mera om boken På tal om hundar här

På tal om hundar omfattar det mesta om relationen hund-människa. Av alla roller som hunden har i människors liv – som draghund, vakthund, spårhund, vallhund, ledarhund eller sällskapshund, så fyller den för många hundägaren en alldeles särskild roll som egentligen är själva kärnan i djup vänskap: det är helt enkelt att ”gå bredvid”, skriver författaren. Den som inte har någon som ”går bredvid” är en mycket ensam person. Med detta som grundton så tar Oscar Öquist med läsaren på en kärleksfylld bildningsfärd genom tid och rum, genom egna erfarenheter, egen praktik och teori, genom författares, psykologers, filmares, målares, filosofers och poeters skildringar av hundens egenheter och egenskaper.

På tal om hundar är en bok för folk som gillar hundar, en rik framställning om såväl hund som människa. Oscar Öquists lyhörda text kompletteras med Håkan Ljungs finstämda teckningar.

Oscar Öquist är leg. psykolog och författare. Han har tidigare utgivit den moderna klassikern Tyst erfarenhet – om intuition och sinnlighet i en teknikpräglad kultur och Konsten att hålla i rodret – om rektors och andra ledares roll och arbete. Öqvist är bosatt i Sverige och Portugal. Han har i hela sitt liv varit hundägare.

Håkan Ljung är konstnär och sedan många år uppskattad tecknare på Dagens Nyheter, först som reportagetecknare och senare på Namn & Nytt. Han är bosatt i Spånga alldeles utanför Stockholm.

DOG NEWS Sveriges största hundblogg

 
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.