TÄVLING – vinn boken Unghunden : Så tar du hand om din tonårshund

TÄVLING – vinn boken Unghunden : Så tar du hand om din tonårshund, en handbok för alla hundägare. Vi tävlar ut 3 böcker.

För att delta i tävlingen skall du besvara de två lätta frågorna nedan och sända ditt svar tillsammans med ditt namn och din adress till dognews@hotmail.se . Vi vill ha ditt svar senast den 30 maj 2018. Boken kommer att sändas till vinnarna direkt från vår sponsor Bokfabriken.

  1. Vad heter författaren av boken Unghunden : Så tar du hand om din tonårshund?
  2. Varför vill just du vinna boken?

LYCKA TILL!!!

Hur tar du hand om din tonårshund?

 

Tiden springer förbi och plötsligt har din lilla valp vuxit upp och blivit tonåring. Som hundägare ställs du nu inför helt nya utmaningar. Verkar det som att unghunden har glömt all träning den fick som valp? Fått sämre hörsel, eller helt enkelt slutat lyssna på dig? Även inom familjen kan det uppstå nya utmaningar. Har matte eller husse vant sig vid att vara hundägare, och tycker inte att det är lika spännande längre? Barnen kanske har tröttnat på de dagliga promenaderna?

Unga hundar blir sällan lugna och förståndiga av sig själva. Denna bitvis trotsiga tid är en naturlig fas i hundens utveckling, men det krävs att du som hundägare hindrar de beteenden du inte vill att din hund ska utveckla.

I boken Unghunden finner du konkreta tips och råd för att göra unghundstiden till en rolig och givande period, och är en handbok för att du ska få en stabil vuxen hund. Här finner du allt från information om hundens könsmognad till roliga lekar som kan involvera alla i familjen.

Författaren Charlotte Swanstein ger svar på de mesta du behöver veta om tonårshunden.

Här kan du köpa boken Unghunden eller läsa mera om den

charlotte.jpg

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.