Populära kyldynor i värmen – Låt hunden åka tryggt i bilen i sommar

Skydda hunden vid färd – perfekta bilstolen/bädden till hunden! Alla hundar klarar inte av att sitta instängda i bur, då är denna bilstol perfekt för dem som åker med sele fastspända i bilbältet.

Denna bilstol/bädd är mer än bara en trygg produkt för bilen. När du inte ska åka så kan du använda den inne som bädd – 2 i 1 – så smart! Viktigast är så klart att ditt djur åker tryggt i bilen. Denna bädd är tillverkad för att ge så mycket skydd som möjligt, du fäster bädden med bältet så att stolen är väl förankrad i bilen. I bädden sitter det fast  2 st koppel för att fästa i hundens sele, alternativt om du har 2 mindre hundar som ska kopplas fast. Det lilla benet som sitter på ryggdelen kan användas som leksak till din hund. Tyget på bädden är praktiskt och lätt att rengöra då det är avvisande mot smuts, damm och vatten. Du kan ta ut kuddarna inuti bädden och tvätta yttertyget ifall ditt djur skulle bli åksjuk.

Du hittar bilstolen här

LUcy i bilen.jpg

Viktigt! Använd sele på hunden när den åker i bilstolen så att den inte skadas.

Väderrapporten visar på fortsatt värmebölja i hela landet, två dagar med lite svalare luft och sen drar högtrycket in över landet igen. Förbered dig och din hund med en svalkande kylmatta som du hittar förmånligt hos Dashing Dogs här

Vi är mitt inne i en intensiv tävlings och utställningsperiod, det varma vädret tär på hundens päls och hunden behöver extra tillskott för en finare och glansigare hårrem. 

Koncentrerat kosttillskott i flytande form för hjärthälsa och frisk hud och päls hos din hund.  Kosttillskott bestående av blandning av omegafettsyror, antioxidanter och vitaminer A, D3 och E. Innehåller färska oljor från hållbart fångad Pollock och lax. Ett pumptryck i maten för varje 4,5kgs vikt. Räcker i ca 45dgr för en medelstor hund. Du hittar produkten hos Dashing Dogs här.

Life Supplement Multivitamin 74ml

Koncentrerat kosttillskott i flytande form som innehåller optimala nivåer av alla vitaminer och mineraler för din hunds optimal hälsa

Kosttillskott bestående av blandning av omegafettsyror, antioxidanter och vitaminer A, D3 och E. Innehåller färska oljor från hållbart fångad lax och Pollock . Ett pumptryck i maten för varje 4,5kgs vikt. Räcker i ca 45dagar för medelstor hund. Du köper den hos Dashing Dogs här

I samarbete med Dashing Dogs

DOG NEWS Sveriges största hundblogg
Husdjur

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.